Thursday, September 10, 2009

ubesvarte


truetolife eksempel på stateoftheart kommunikasjon technology.Now la oss se hva den utrolige TouchFLO 3Dteknologi kan gjøre. Dette grensesnittet er svært hyggelig og ganske forståelsesfull. Nesten alt fra tidsvisningen til din epostmeldinger er animert. Startsiden er ganske imponerende, og passerer tid vises på animert tall
som kaster bort for å vise sammenhengende tall. Du kan se anropslogg, ubesvarte anrop, påminnelser og avtaler på startsiden. Trekk ut tastaturet og du vil se snarveier for Opera 9.5 nettleser, epost, bokmerker, kontakter, SMS og huskelapper pent vises på skjermen. Du kan trykke på nettleseren ikonet for å starte surfing. Navigere gjennom sidene kan enkelt gjøres ved panorering og zooming med fingrene. Vipp telefonen på siden, og displayet endres til landskapsmodus.

Tekstmeldingene i epostene er animert, og du kan svare på meldinger bare ved å peke på dem. Du kan bruke Office Mobile tekstbehandling og presentasjon programvare for kontoret ditt behov, og selv zip dokumenter og legge dem til eposter. Bruk fingeren til å bla gjennom musikkfiler etter artist, album eller sjanger, og lytte til din favorittmusikk. Du kan også se YouTubevideoer eller motta RSSfeeder, ta bilder med integrert 3.2 megapiksel kamera eller lytte til FM. Du kan legge til bilder av vennene dine til kontaktlisten din og vende på tvers av deres bilder eller trykk på dem for å ringe.

The Diamond og Pro

La oss regne ut en kort sammenligning mellom Pro og Diamond, så denne sammenligningen er uunngåelig. Ser klok, begge er bra, men ytelsen klok, Pro vinner. Sannsynligvis det 288MB RAM har hjulpet Pro i ytelsen sammenlignet med 192 på Diamond. Så langt som intern lagringsplass er opptatt, Pro har en 512 kapasitet i forhold til Diamond's whopping 4GB. MicroSDkortet, som mangler i Diamond, kan gjøre opp for denne mangelen. Pro har et 1340 mAh LiIonbatteri, mens Diamond har bare 900 mAh én. Ringe fungerer godt og videoer kjøre glatt. Så bortsett fra Pro blir litt tykkere, synes definitivt å være et bedre valg over Diamond.

Den ulåst versjon av Pro er urimelig kostbar, mens Sprintversjonen er relativt mye billigere på $ 330 for to års bindingstid. Så hvis du ønsker en telefon som ikke bare si det, men vil også levere en god ytelse, HTC Touch Pro kan være en for you.The HTC Magic ble offisielt annonsert i februar 2009, akkurat som HTC Dream, og det var frigjøres og kom tilgjengelig for publikum 3 måneder senere i mai 2009.This er en av de nyeste og mest oppdaterte PocketPCs tilgjengelig akkurat nå. Dette er ikke for kresne folk, fordi det bare kommer
med én farge (det meste), og det er vanlig hvit.

Det er bare 11.7cm av 5.5cm og det er 1.37cm tykk, sammenlignet med andre PocketPCs tilgjengelig på markedet og det HTC Dream det er litt tykk, men det er ikke så stort, og kan lett plass i lommen, det bare nedover siden av dette er at selv om det er ganske tykk, den ikke har et QWERTYtastatur, men bare på skjermen støtter håndskriftgjenkjenning. Det er bare 118.5g i veier som er en standard minimal veie for dagens PocketPCs.

Kommer med en 3.2inch, QVGA (320x480 oppløsning) TFT touch skjerm, som viser opptil 65k farger (standard for dagens mobiltelefoner) og i sin enkle å administrere og drifte operativsystem, vil du sikkert nyte berøringsskjermen coolness.

HTC Magic støtter alle typer vanlige lydformater som polyfoniske ringetoner, mp3filer, WAV ringetoner og alle de andre vanlige formater bedre enn andre kommersielle mobiltelefoner som vanligvis bare støtte små og lav kvalitet ringetoner, vil dette gi deg en bedre avspilling opplevelse mens du lytter til musikk eller noen ringer deg. Akkurat som alle andre kommersielle telefoner det vibrerer så du vil ikke ha noen problemer med ubesvarte anrop, fordi du ikke vil gå glipp av en.

No comments:

Post a Comment